Slik får du ekstra sikker trafikk når du bruker gratisversjonen av programmet

Hvis du bruker gratisversjonen av programmet og enheten din ikke er koblet tilkoblet My Kaspersky, kan du bruke 200 MB med sikker trafikk per dag. Hvis enheten din er koblet til My Kaspersky, kan du bruke 300 MB med sikker trafikk per dag.

Hvis enheten ikke er koblet til My Kaspersky, og du har overskredet grensen på 200 MB, vil programmet varsle deg om dette og vise lenken Få mer trafikk gratis i hovedprogramvinduet. Du kan koble til My Kaspersky og få mer gratis trafikk.

Slik får du mer sikker trafikk:

1. Gå til vinduet som ber deg om å koble til My Kaspersky på en av følgende måter:
    • Klikk på Oppgrader i hovedvinduet i programmet.
    • Klikk på lenken Få mer trafikk gratis i vinduet med varsel om trafikkbegrensningen.
  2. Koble enheten til My Kaspersky.

Når du kobler til My Kaspersky, vil programmet vise et varsel om at du kan bruke 300 MB med sikker trafikk per dag. Det kan hende det tar et minutt fra du har koblet det til My Kaspersky og til varselet vises.